Tuňákové placky z pohankových vloček

Tuňákové placičky z pohankových vloček jsou svým složením vynikající volbou pro bezlepkáře, jelikož neobsahují žádnou mouku a skládají se pouze z přirozeně bezlepkových ingrediencí. Placičky můžeme podávat s jogurtovým dipem nebo zeleninovým salátem.

Suroviny pro přípravu

  • tuňáka ve vlastní šťávě
  • 60 g pohankových vloček
  • 1 balení mozzarelly
  • 1 vejce
  • bazalka
  • oregano
  • česnek
  • pepř a sůl

Návod na přípravu

  • 1 V míse smícháme tuňáka, vejce, vločky a nastrouhaný sýr.
  • 2 Osolíme, opepříme, přidáme bazalku, oregano, stroužek česneku a vytvoříme těsto.
  • 3 Z těsta uděláme placičky, které buď usmažíme na másle, nebo dáme na pečící papír a upečeme v troubě.

Máte něco na srdci? Přidejte komentář.

Líbilo se Vám počteníčko? Inspirujte i své přátele.
Navigace