

Jsem s vámi nadmíru spokojená. Super sortiment i zákaznický přístup.
Nabídka, která splňuje moje potřeby – kvalitu, potřebné informace i vše ostatní.
Zboží bez chyby. Servis bez chyby. Komunikace bez chyby. Spokojenost.
Nakoupil jsem zatím 1x. Ale jelikož jsem byl velice spokojený, určitě objednám znovu.
Hlavním přínosem kokosového cukru je velmi nízký glykemický index (hodnota 35). Nezvýší hladinu glukózy v krvi a promění se mnohem ochotněji v energii než v tukové polštáře. Kokosový cukr má velmi příjemnou karamelovou chuť. Nezaměňujte jej s mnohem méně vhodným palmovým cukrem. Kokosový cukr se hodí jak k přípravě dezertů, tak i ke slazení nápojů.
Cukr našeho indonéského dodavatele je vybaven řadou mezinárodních certifikátů dokládajících špičkovou BIO kvalitu. Cukr se vyrábí dehydratací přírodního nektaru květů kokosových palem. Vysušená hmota se rozdrtí a promění v drobné krystalky. Neprobíhá rafinace a nepřidává se žádná chemie. Čistý cukr balíme do 250g sáčků v české balírně certifikované pro práci s BIO potravinami. Více o pěstiteli a zpracování
Použití kokosového cukru je stejné jako u řepného cukru. Použijte ke slazení nápojů, studených i teplých pokrmů, zavařenin i dezertů. Kokosový cukr má pro tělo příznivější složení než cukr řepný.
Toto balení Vám vydrží | 2 měsíce |
Země původu | Peru |
Forma zpracování | Šetrné vysušení |
Cena 1 dávky je pouze | 0,46 Kč |
Hmotnost | 250 g |
Certifikáty kvality | BIO, Vegan, Kosher, GMO Free |
Výživové údaje | na 100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 1612 kJ / 379 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 93,1 g |
z toho cukry | 93,1 g |
Bílkoviny | 1,6 g |
Sůl | 0 g |
Dominika
Petra Dlouhá
Ťamťulka
Květa
Ověřený zákazník
Petr