- Úvodní strana close
- Akce
- Kosmetika
- Ekodrogerie
- Potraviny
- Nápoje
- Doplňky stravy
- Mateřství
-
Maminky
-
Miminka a děti
-
Dětská aromaterapie
-
Dětská mýdla
-
Zubní kartáčky pro děti
-
Potřeby na přebalování
-
Hračky pro děti
-
Dětské sprchové gely
-
Dětské pěny do koupele
-
Potřeby na kojení
-
Látkové pleny
-
Pytle a sáčky na pleny
-
Křupky pro děti
-
Potřeby na koupání miminek
-
Potřeby na krmení
-
Dětská výživa
-
Dětské oblečení
-
Doplňky stravy pro děti
-
-
- Domácnost
- Podle účelu
- Záruka kvality
- Magazín
- Poradna
Dýňová bábovka
Dýňová bábovka je pokrm, na který se těšíme celý rok! Jakmile nastane období podzimu, okamžitě si ji upečeme a vychutnáváme si ji u šálku lahodného čaje pod huňatou dekou. Vyzkoušejte ji podle našeho receptu i vy!
![Dýňová bábovka Dýňová bábovka](/cdn-cgi/image/fit=contain,format=auto,quality=100,width=850/https://www.superpotraviny-naturalis.cz/modules/ybc_blog/views/img/post/nov.jpg)
Suroviny pro přípravu
- 400 g dýňového pyré
- 200 g špaldové mouky
- 2 lžičky perníkového koření
- 150 ml oleje
- Špetka soli
- 1 lžíce skořice
- 100 g nasekaných vlašských ořechů
- 3 vejce
- Kypřicí prášek
- 1 lžíce jedlé sody
- 4 lžíce třtinového cukru
Návod na přípravu
- 1 Smícháme si všechny sypké ingredience. V druhé míse si vyšleháme vejce společně s cukrem a olejem do husté pěny. Do pěny přidáme sypkou směs a dýňové pyré.
- 2 Na závěr do směsi vmícháme nasekané vlašské ořechy. Směs přelijeme do vymazané a moukou vysypané formy na bábovku.
- 3 Bábovku pečeme zhruba hodinu, dokud nebude upečená dozlatova. Pečeme při teplotě 180 °C. Po upečení necháme bábovku 15 minut vychladnout a až poté vyklopíme.
Související produkty
- Třtinový cukr spolehlivě nahradí klasický bílý rafinovaný (uměle zpracovaný)...Price: 59 KčCenné látky:Účinek:
- Celozrnná špaldová mouka jemně mletá je alternativou ke klasické hladké mouce...Price: 99 KčCenné látky:Účinek:
- Vlašské ořechy jsou skvělým zdrojem vysoké koncentrace tuků, vitamínu B,...Price: 79 KčCenné látky:Účinek:
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Kategorie