Špaldové vločky Naturalis BIO - 250 g

Cenné látky:
Vliv na orgán:
Kvalita:
Vhodný i pro:
favorite_border favorite
Špaldové vločky Naturalis BIO - 250 g
  • Špaldové vločky Naturalis BIO - 250 g
Výhodné doručení
Rychlá a pohodlná doprava
Špaldové vločky jsou formou moderní pšenice a zejména výživný zdroj energie a sacharidů. Špaldové vločky mohou být připraveny mnoha způsoby a jsou ideální zejména na snídani na přípravu lívanců nebo muffinů. Více informací naleznete zde >>
  • Skvělé do slaných i sladkých pokrmů
  • Vhodné pro vegany
  • BIO kvalita
Certifikát: bio Certifikát: vegan
Skladem - zítra odešleme
Prodloužená záruka - možnost vrácení zboží do 100 dnů
K objednávce získáte dárek v hodnotě 79 Kč - např. šejkr. Více zde >>
45 Kč
S DPH
| + část peněz zpět v kreditech
Uživatelské recenze
Heureka.cz [26. 1. 2022]
addjako vždy plně spokojeni a budeme dále objednávat
Heureka.cz [25. 1. 2022]
Rychlé dodání a kvalitní zboží. Výborný pomerančový čaj
Heureka.cz [25. 1. 2022]
addVelmi rychlé vyřízení objednávky, vše ok, komunikace s obchodem, zabalení zboží. Doporučuji.
Heureka.cz [20. 1. 2022]
addRychlé dodání
Naturalis
Hlavní složky

Vlastnosti produktu

Popis špaldových vloček

Špaldové vločky mají jemnou oříškovou chuť, výborně si rozumí s agáve sirupem, ale neztratí se ani ve slaných jídlech. Jsou skvělé na zahuštění polévek či zeleninových karbanátků. Jsou skvělé jako základ ranní kaše nebo domácího müsli. Přidejte semínka, nakrájené sušené i čerstvé ovoce, zalijte dobrým rostlinným mlékem a můžete podávat. Nebo vyzkoušejte slanou variantu vločkové kaše, která je populární ve Skotsku.

Pěstování, zpracování a balení výrobku

Pšenice špalda je poměrně málo šlechtěná odrůda, která se pěstuje takřka výhradně v ekologickém zemědělství. Dobře se pro něj totiž hodí, je odolná vůči plevelům a celkově je oproti pšenici méně náročná na podmínky prostředí. Špaldové vločky vznikají lisováním špaldového zrna (nešlechtěná pšenice). Špalda je jedna z nejstarších obilnin na světě. Jsou bohatým zdrojem komplexních sacharidů, ale také vlákniny, která přispívá k správnému trávení a pomáhá regulovat hladinu cukru v krvi. Dále obsahují cenné vitaminy především skupiny B a E a minerální látky jako je hořčík, draslík, železo a fosfor. Konzumace špaldových vloček má vliv na správné fungování nervové soustavy, oběhového systému a ovlivňuje také zdraví kostí a zubů. Díky velmi nízkému obsahu tuků je tato kombinace skvělým základem zdravé výživy. Špaldové vločky balíme do sáčků, které uchovají potravinu v maximální možné kvalitě. Obaly i výrobní prostory jsou též certifikovány pro styk s biopotravinami.

Použití

Vločky se skvěle hodí k snídani, ale poslouží také jako příloha, přísada do polévky, dokonce i jako hlavní chod. Vynikají svou rychlou a snadnou přípravou. Dají se přidávat do jogurtu, na výrobu domácích kaší, müsli smoothies nebo granoly. Skvělé jsou také dezerty a ovocné koláče z vloček. Můžete je však ochutit i bylinkami, olivovým olejem nebo sýrem, přidat je do sekané či karbanátků. Dá se s nimi zkrátka vykouzlit mnoho zdravých a chutných pokrmů.

Doložená certifikace

Certifikát dokazující BIO kvalitu tohoto produktu si můžete stáhnout zde.

Parametry
Země původu EU / mimo EU
Skladování Skladujte při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti do 65 %.
Cena 1 porce je pouze 9 Kč
Hmotnost 250 g
Certifikáty kvality BIO, Vegan
Nutriční hodnoty
Výživové údajena 100 g
Energetická hodnota 1 501 kJ / 355 kcal
Tuky 3 g
z toho nasycené mastné kyseliny 1 g
Sacharidy 64 g
z toho cukry 3 g
Bílkoviny 14 g
Sůl 0 g
Mohlo by Vás zajímat