Ječné vločky Naturalis BIO - 250 g

Cenné látky:
Vliv na orgán:
Kvalita:
Vhodný i pro:
favorite_border favorite
Ječné vločky Naturalis BIO - 250 g
  • Ječné vločky Naturalis BIO - 250 g
Výhodné doručení
Rychlá a pohodlná doprava
Ječné vločky se připravují ze zrna, které je nasáklé, uvařené a slisované. Jejich chuť je velice jemná a lahodná. Přidejte si je například do jogurtu, smoothie nebo zeleninové polévky. Více informací naleznete zde >>
  • Ideální na přípravu ranní kaše
  • Vhodné pro vegany
  • BIO kvalita
Certifikát: bio Certifikát: vegan
Skladem - zítra odešleme
Prodloužená záruka - možnost vrácení zboží do 100 dnů
K objednávce získáte dárek v hodnotě 79 Kč - např. šejkr. Více zde >>
35 Kč
S DPH
| + část peněz zpět v kreditech
Uživatelské recenze
Heureka.cz [26. 1. 2022]
addjako vždy plně spokojeni a budeme dále objednávat
Heureka.cz [25. 1. 2022]
Rychlé dodání a kvalitní zboží. Výborný pomerančový čaj
Heureka.cz [25. 1. 2022]
addVelmi rychlé vyřízení objednávky, vše ok, komunikace s obchodem, zabalení zboží. Doporučuji.
Heureka.cz [20. 1. 2022]
addRychlé dodání
Naturalis
Hlavní složky

Vlastnosti produktu

Popis ječných vloček

Ječné vločky jsou větší než jiné vločky a také lépe drží svůj tvar. Mají neutrální příjemnou chuť. Chutnat Vám budou například v polévce, pečivu, uděláte z nich i pomazánku nebo drobenku. Díky ječným vločkám dodáte svojí kuchyni pestrost, novou surovinu, chuť i jiné živiny. Nebo smíchejte ovesné vločky s ječnými, přidejte i další druhy vloček, semínek a sušeného ovoce a připravte si tak rychlý základ pro svoje ranní kaše - stačí nasypat do misky a zalít. Ječné vločky mají naprosto univerzální využití. Díky jejich poměrně neutrální chuti je můžete upravovat na sladko i na slano.

Pěstování, zpracování a balení výrobku

Ječné vločky vznikají lisováním ječného zrna. Zrno ječmene se nejdříve namočí v páře a posléze se rozdrtí. Mají světlehnědou barvu a výraznou oříškovou chuť i vůni. Jsou zdrojem sacharidů, vlákniny, vitaminu B a E, a minerálních látek jako je hořčík, draslík, železo a fosfor. Ječné vločky balíme do sáčků, které uchovají potravinu v maximální možné kvalitě. Obaly i výrobní prostory jsou též certifikovány pro styk s biopotravinami.

Použití

Ječné vločky jsou ideálním základem zdravé a vyvážené snídaně, skvěle poslouží také jako příloha, přísada do polévky, dokonce i jako hlavní chod. Vynikají svou rychlou a snadnou přípravou. Dají se přidávat do jogurtu, na výrobu domácích kaší, müsli nebo granoly. Skvělé jsou také dezerty a ovocné koláče z vloček.

Doložená certifikace

Certifikát dokazující BIO kvalitu tohoto produktu si můžete stáhnout zde.

Parametry
Země původu EU / mimo EU
Skladování Skladujte při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti do 65 %.
Cena 1 porce je pouze 7 Kč
Hmotnost 250 g
Certifikáty kvality BIO, Vegan
Nutriční hodnoty
Výživové údajena 100 g
Energetická hodnota 1 446 kJ / 342 kcal
Tuky 2 g
z toho nasycené mastné kyseliny 1 g
Sacharidy 65 g
z toho cukry 2 g
Bílkoviny 11 g
Sůl 0,05 g
Mohlo by Vás zajímat