favorite_border favorite

Sušené plátky manga v biokvalitě jsou vhodné jako pamlsek i jako náhrada čerstvého ovoce. Připravíte z nich sladké sušenky nebo je můžete přidat do kaše či domácího müsli.
Sušení ovoce přispívá výrazně k jeho trvanlivosti a lze ho využít jako alternativu mimo sezónu čerstvého ovoce. U sušeného bioovoce dochází k tzv. cukernatění, které se projevuje bílými skvrnkami na ovoci. Tento stav nesnižuje kvalitu výrobku, ale naopak je viditelnou zárukou, že bioovoce nebylo ošetřeno žádným chemickým prostředkem, který by zabraňoval cukernatění.
Mango se skvěle hodí do kaší, jogurtů, salátů nebo dezertů. Z manga bez cukru a konzervantů často připravujeme i smoothie s rostlinným mlékem.
Certifikát dokazující BIO kvalitu tohoto produktu si můžete stáhnout zde.
Země původu | Burkina Faso |
Skladování | Skladujte při teplotě do 20 °C a při relativní vlhkosti vzduchu do 70 %. Nevystavujte přímým slunečním paprskům. |
Cena 1 porce je pouze | Kč |
Hmotnost | 80 g |
Certifikáty kvality | BIO |
Výživové údaje | na 100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 1 392 kJ / 333 kcal |
Tuky | 2,1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,5 g |
Sacharidy | 72 g |
z toho cukry | 72 g |
Bílkoviny | 4,4 g |
Sůl | 0,07 g |
Kvalita | BIO, Vegan |
Forma | Sušený plod |
Vhodný i pro | Děti, Kojící, Těhotné, Vegany |
Hmotnost / objem | 80 g |
V Naturalis si zakládáme na 100% transparentnosti. Všechny certifikáty jakosti u nás máte k náhledu. Ukazujeme Vám přesné složení všech našich výrobků včetně charakteristiky jednotlivých složek, ze kterých se produkt skládá a podrobně popisujeme jejich účinky a vlastnosti. Nic Vám netajíme. Stejně tak to je i s cenami. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny 365 dní zpětně. Naše ceny jsou férové a vždy transparentní. Na tom si zakládáme.
S tímto produktem jsme zatím neuvařili žádný pokrm. Ale nebojte, už vymýšlíme recepty, které nedají Vašim chuťovým buňkám spát :-)
S tímto produktem jsme zatím nezveřejnili žádný článek. Ale nebojte, už ho vymýšlíme a bude to pecka :-)