Jáhly Naturalis BIO - 500 g

Cenné látky:
Vliv na orgán:
Kvalita:
Vhodný i pro:
favorite_border favorite
   
Jáhly Naturalis BIO - 500 g
Jáhly Naturalis BIO jsou přirozeně bezlepkové, dobře stravitelné, výživné, velmi chutné. Potěší Vás jejich snadná příprava a široké využití v kuchyni. Jsou skvělým základem pro kaše, koláče a nákypy. Více informací naleznete zde >>
  • Dokonale nasytí a potlačí pocit hladu
  • Jáhly jsou vypěstováné v BIO kvalitě
  • Vhodné do salátů i jako příloha
Cenné látky:
Vliv na orgán:
Kvalita:
Vhodný i pro:
Certifikát: bio Certifikát: vegan
59 Kč
S DPH
| + část peněz zpět v kreditech
Skladem
možnosti dopravy + očekávaný termín doručení *
Zásilkovna středa 14. 6. 2023
GLS ParcelShop středa 14. 6. 2023
GLS kurýr středa 14. 6. 2023
DPD kurýr středa 14. 6. 2023
Česká pošta středa 14. 6. 2023
* Termíny platí v 99 % případů. Bohužel občas nastane situace, kdy kurýr nemůže zboží doručit. Odpusťte jim to prosím.
- možnosti dopravy
nebo využijte množstevní slevy
Sleva při 3 ks
ušetříte celkem 5 Kč
Sleva při 5 ks
ušetříte celkem 12 Kč
Sleva při 7 ks
ušetříte celkem 21Kč
Jsme tu pro Vás. Můžeme Vám poradit?
Možnost vrácení zboží až do 100 dnů.
Položit otázku k produktu
Jáhly Naturalis BIO - 500 g

Ing. Martin Sedláček
Poradíme Vám s výběrem i s užíváním
Uživatelské recenze
Heureka.cz [3. 6. 2023]
addRychlé dodání
add Kvalitní produkty
add Skvělé přírodní produkty zq rozumné ceny
Heureka.cz [30. 5. 2023]
Snadná objednávka, rychlé doručení, komunikace Ok. Čaje jsem kupovala jako dárek - obdarovaný si pochvaluje, jsou výborné. Příště objednám pro sebe.
Heureka.cz [18. 5. 2023]
addKvalitní zboží, rychlé doručení
Heureka.cz [9. 5. 2023]
Rychlé a spolehlive...dekuji Truhlarova
Zákaznická oblíbenost
620 +
prodaných kusů
0 %
nízká reklamovanost
bestseller
velmi oblíbený produkt
Charakter zdravé potraviny
certifikáty / kvalita
 
100 %
ekologičnost zpracování
 
100 %
intenzita chuti
 
80 %
šetrnost pěstování k přírodě
 
100 %
univerzálnost použití
 
90 %
Naturalis
Hlavní složky 100% jáhly

Vlastnosti produktu

Popis jáhel

Jáhly je třeba skladovat v chladu a v letních dnech je raději uchovávejte v lednici. Před vařením je doporučujeme spařit. Zbaví se tak lehké hořké chutí, která se u nich může vyskytnout. Po spaření je stačí vařit 15 až 20 minut a nechat dojít pod pokličkou. Jáhly se řadí mezi pseudoobiloviny. To znamená, že mezi obilní trávy nepatří, ale v kuchyni se využívají úplně stejně. Z jáhlové mouky se často připravuje pečivo a Těstoviny pro celiaky či pro jedince, kteří se snaží omezit příjem lepku. Jáhly jsou bezvaječné i bez jakýchkoli živočišných produktů. Proto si na něm mohou bez obav pochutnat i vegani.

Video - představení a popis výrobku

Více podobných videí naleznete zde >>

Pěstování, zpracování a balení výrobku

Jáhly patří mezi poměrně zapomenutou obilninu, na kterou nedaly dopustit naše prababičky. Naštěstí se vrací zase na výsluní. Jsou neskutečně univerzální, můžete je připravovat na sladko i na slano. Jsou skvělým obohacením jídelníčku a výbornou změnou oproti pšenici či jiným obilovinám. Celý proces od zasetí zrníčka, po sklizení až po balení hotových jáhel probíhal pod kontrolou akreditovaných společností zaměřujících se na dodržování BIO kvality. Jáhly balíme do uzavíratelných sáčků, které uchovají potravinu v maximální možné kvalitě. Obaly i výrobní prostory jsou též certifikovány pro styk s biopotravinami.

Video - představení a popis výrobku

Více podobných videí naleznete zde >>

Doporučená konzumace

Jáhly vznikají z prosa odstraněním semenné slupky z obilky. V dřívějších dobách byly hojně využívány například pro přípravu škubánků nebo jahelníku. Na nějaký čas byly jáhly z kuchyně vytlačeny rýží, což se ale postupně mění. Jáhly můžete k pokrmům přidávat jako přílohu či je lze skombinovat s rýži, brambory, pohankou či jinými obilovinami a luštěninami.Ochucenými jáhlami můžete též plnit a zapékat zeleninu. Třeba rajčata, papriky nebo cukety. Jáhly též můžete použít i do moučníků a sladkých jídel (kaší, jáhelníků, dortů atp.). Výtečné jsou uvařené na kaši například s vanilkou a skořicí. Jáhly jsou univerzální surovina, která se ve Vaší kuchyni neztratí.

Doložená certifikace

Certifikát dokazující BIO kvalitu tohoto produktu si můžete stáhnout zde.

Nutriční hodnoty
Výživové údajena 100 g
Energetická hodnota1 493 kJ / 357 kcal
Tuky3,9 g
z toho nasycené mastné kyseliny0,09 g
Sacharidy69 g
z toho cukry1,6 g
Vláknina3,9 g
Bílkoviny11 g
Sůl0,01 g
Parametry
Hmotnost / objem500 g
Podíl BIO složek100 %
Cena za 1 porci12.62 Kč
KvalitaBIO, Vegan
FormaTvrdé
Cenné látkyVláknina
Vliv na orgánStřeva
Vhodný i proDěti, Kojící, Těhotné, Vegany
Země původu surovinyUkrajina
Vyrobeno v zemiČR
AlergenyBez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez laktózy, Bez lepku, Bez sezamu, Bez siřičitanů, Bez skořápkových plodů, Bez sóji, Bez vajec, Bez vlčího bobu
Určeno primárně proMuže, Ženy
Materiál hlavního obaluRecyklovatelný plast
Trvanlivost od data výroby24 měsíců
SkladováníSkladujte v suchu a temnu
EAN8594182802580
Podíl přírodních složek100 %
Univerzita zdravého životního stylu

V naší videosérii "Univerzita zdravého životního stylu" si pravidelně představujeme nejoblíbenější produkty z řad čajů, zdravých potravinpřírodní kosmetiky a zerowaste. Dozvíte se zde, jak se dané produkty vyrábějí, v čem jsou unikátní, jak je správně používat, čeho se naopak vyvarovat a prozradíme Vám i zajímavosti ze zákulisí pěstování či zpracování počátečních surovin.

Cestou necestou s Naturalis

Naturalis není jen značka zdravé stravy a přírodní kosmetiky. Naturalis je synonymum ke zdravému životnímu stylu. Je to cesta k pevnějšímu zdraví, krásnější pleťi a tím pádem i ke šťastnějšímu životu. Všechny naše produkty mají mezinárodní certifikáty jakosti jako jsou např. BIO, Vegan, CPK, GMO Free a další. Pojďte se s námi podívat na letní scenérii s produkty Naturalis.

Více podobných videí naleznete zde >>

Se vším Vám poradíme. Rychle a rádi.
Jsme tým specialistů na zdravou výživu i přírodní kosmetiku a rádi Vám pomůžeme. Přečtěte si dotazy ostatních zákazníků >>
Mohlo by Vás zajímat