

Rodinná čokoládovna, v níž vyrábíme čokolády Naturalis, má mnohaletou tradici a velmi dobrou reputaci mezi zákazníky i konkurenčními chocolatiéry. Mistři čokolády vědí, že výtečná čokoláda závisí na výtečných kakaových bobech, kakaové hmotě, kakaovém máslu a pečlivém zpracování surové čokolády. O kvalitě výsledného produktu pak rozhodují jemné finesy při temperování, konšování a dalších pečlivě střežených postupech.
Kakaové zrno je "malým generátorem štěstí a pohody". Ne nadarmo jsou po celém světe miliony "čokoholiků". Mimo jiné obsahuje významný obsah hořčíku i dalších minerálů. Dát své srdce kakau vypadá jako docela rozumný nápad.
Ujeďte na kakau a vložte kousek čokolády s kakaovými boby do šálku horkého kakaa. Pak zkuste totéž s dobrou černou kávou. Superkakaovou čokoládu můžete zapojit i do služeb mnoha fantastickým moučníkům a dezertům.
Forma zpracování | Šetrná ruční výroba |
Cena 1 dávky je pouze | 1,23 Kč |
Hmotnost | 80 g |
Certifikáty kvality | BIO, Solo Burro Di Cacao, Vaniglia Naturale |