Perníková ovesná kaše

Celý rok se těšíme na Vánoce, cukroví a dobroty, ale po chvíli už jsme tak moc přejedení, že se raději vracíme do svého zajetého režimu. Pokud stále chcete zůstat ve vánoční náladě, připravte si skvělou perníkovou ovesnou kaši, kterou lze mlsat klidně celý prosinec.
Kategorie: Recepty Sladké

Suroviny pro přípravu

Návod na přípravu

  • 1Mléko si v malém hrnci zahřejeme a přidáme do něj ovesné vločky. Poté přidáme skořici, perníkové koření, agáve sirup a kakao a důkladně mícháme, dokud nám kaše nezhoustne.
  • 2 Jakmile docílíme vhodné konzistence, nandáme kaši do misek.
  • 3 Na kaši nakrájíme na kolečka banán a přidáme lžíci ořechového másla na dochucení. Můžeme podávat.
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.