

Čokolády Naturalis vyrábí rodinná čokoládovna s mnohaletou tradicí, obdařená přízní nejnáročnějších zákazníků. Důvodem je jednoduchý fakt poctivého přístupu ke všem fázím zpracování. Cesta za úspěchem začíná už při nekompromisním výběru kakaových bobů z nejproslulejších světových plantáží. Maximální pozornost se věnuje také výrobě surové čokoládové hmoty. Ta je zkušenými chocolatiéry s největší péčí přetvářena v čokoládu neodolatelné chutí a vůně.
Pro svou skvělou chuť jsou pomeranče jedním z nejoblíbenějších zdrojů vitaminu C (obsahují cca 50 mg vitaminu C na 100 g). Díky své jemně nakyslé chuti jsou však dokonalým spojencem sladké čokolády. Ne nadarmo je kombinace pomeranč+čokoláda jedna z nejvyhledávanějších.
Vložte kousek pomerančové čokolády do úst. Nestačí? Vložte ho do šálku kávy nebo kakaa. Zakomponujte čokoládu do receptu na pečený či raw dezert. Během přípravy můžete otevřít další tabulku a pokračovat ve vkládání do úst.
Certifikát dokazující BIO kvalitu tohoto produktu si můžete stáhnout zde.
Forma zpracování | Šetrná ruční výroba |
Cena 1 dávky je pouze | 1,23 Kč |
Hmotnost | 80 g |
Certifikáty kvality | BIO, Solo Burro Di Cacao, Vaniglia Naturale |
S tímto produktem jsme zatím neuvařili žádný pokrm. Ale nebojte, už vymýšlíme recepty, které nedají Vašim chuťovým buňkám spát :-)