Popis Gravioly Naturalis

Všechny části gravioly byly tradičně využívány na léčebné účely. Indiánské kmeny na graviolu spoléhaly v případě záchvatů horečky, problémů s ledvinami či žaludečními vředy. S její pomocí léčily křeče, úplavici i jiná onemocnění způsobené parazity. V neposlední řadě si cenily jejího protizánětlivého účinku. Dnes jsou znalosti o benefitech gravioly rozšířeny prakticky po celém světě. Do popředí zájmu se dostává zejména kvůli obsahu látek, které mohou hrát důležitou roli při léčbě rakoviny. Jedná se o přírodní sloučeniny označované jako annonacenové acetogeniny.

Pěstováno v panenské přírodě

Graviola Naturalis je pěstována v panensky čisté peruánské přírodě daleko od civilizace. Díky tamějším přírodním podmínkám má Graviola Naturalis právě tam ideální podmínky pro svůj růst!

Osvědčený způsob zpracování

Graviola Naturalis se sbírá šetrnou metodou, díky níž se účinné látky nijak neznehodnotí. Výsledkem je velice dobře stravitelný produkt, který neobsahuje žádné přidané látky ani jakékoli chemikálie.

Prokazatelný původ

U Gravioly Naturalis se Vám nemůže stát, že byste nevěděli kde se pěstuje či jakým způsobem se zpracovává.

Správné načasování

Jelikož správné načasování sklizně je stejně důležité jako osetí, zpracování či péče o rostlinku, listy Gravioly Naturalis se sklízejí ve chvíli, kdy mají nejvíce živin.

Kvalita, Certifikace, Tradice

Graviola Naturalis získala certifikát vydaný Ministerstvem zemědělství v USA označující organicky a nezávadně pěstovanou surovinu.

Graviola Naturalis získala certifikát společnosti OU (Ortodoní Unie) označující kosher potravinu.

Graviola Naturalis získala certifikát označující pěstování v BIO kvalitě. Tento certifikát je platný po celé EU.

Graviola Naturalis získala certifikát JAS.

Graviola Naturalis získala certifikát HACCP (Hazadr Analysis and Critical Control Points). HACCP je systém stanovení kritických kontrolních bodů, který je nástrojem zajištění a řízení kvality a zdravotní nezávadnosti potravin během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem finálnímu zákazníkovi, tedy spotřebiteli.

Graviola Naturalis získal BIO certifikát vydaný v ČR. Označuje organicky a nezávadně pěstovanou a balenou plodinu.

Chci vyzkoušet Graviolu Naturalis

Pěstování Gravioly Naturalis

Všechny části gravioly byly tradičně využívány na léčebné účely. Indiánské kmeny na graviolu spoléhaly v případě záchvatů horečky, problémů s ledvinami či žaludečními vředy. S její pomocí léčili křeče, úplavici i jiná onemocnění způsobené parazity. V neposlední řadě si cenili jejího protizánětlivého účinku. Dnes jsou znalosti o benefitech gravioly rozšířeny prakticky po celém světě. Do popředí zájmu se dostává zejména kvůli obsahu látek, které mohou hrát důležitou roli při léčbě rakoviny. Jedná se o přírodní sloučeniny označované jako annonacenové acetogeniny. Konzumace gravioly není vhodná pro osoby užívající léky na snížení vysokého krevního tlaku těhotné a kojící ženy.
Pěstitel Gravioly Naturalis
Graviola, v češtině označovaná jako láhevník ostnitý, je strom původem z tropických oblastí Jižní Ameriky. Pěstována byla již v dobách před objevením Ameriky. Svědčí o tom mnohé keramické předměty. Její zelenožluté plody jsou charakteristické nejen svým tvarem, ale především lehce nakyslou dužinu. Ta je používána se k přípravě džusů a šťáv. Hojně jsou využívány také listy a další části této dřeviny. V případě Gravioly Naturalis jsou listy šetrně usušeny a následně zpracovány do uživatelsky výhodné podoby jemně drceného prášku.
  • Přesná fáze sklizně
  • Pouze kvalitní zpracování
  • 100% certifikovaný pěstitel
Peru

Balení Gravioly Naturalis

Graviola Naturalis je pěstována na jihoamerickém kontinentě a následně je balena u nás v České republice. Tento hotový výrobek se prodává se schválením českých ministerstvech i státních úřadů. Společnost patří mezi špičkové balicí společnosti s mnohaletou zkušeností jak v oblasti balení potravin, tak i potravinových doplňků v BIO kvalitě. Mimo jiné vlastní i řadu certifikátů včetně balení BIO produktů. Obaly, ve kterých se Graviola uchovává a prodává jsou určeny speciálně pro potraviny. Nemůže tedy dojít ke kontaminaci výrobku.
Koupit Graviolu Naturalis
Graviola Naturalis obsahuje …
  • 1,6x více vlákniny než ovesné vločky
  • tradiční  peruánská rostlinka
  • používá se v tradičním léčitelství
Nutriční hodnoty ve 100 g
Energie 1012 kJ / 246 kcal
Tuky 4,13 g
z toho nasycené 1,95 g
Sacharidy 15,29 g
z toho cukry 1,28 g
Bílkoviny 9,44 g
Sůl 0 g
Vláknina 54,82 g