Popis Cordycepsu Naturalis

Konzumace cordycepsu má pro své všestranné regenerační účinky velký význam v tradiční čínské medicíně. Už tisíce let je tato houba v tradičním čínském léčitelství používána pro zvýšení fyzické i psychiké odolnosti, podporu kardiovaskulárního systému, harmonizaci krevního tlaku, zmírnění únavy, léčbu nádorových onemocnění i zlepšení funkce jater a ledvin. Díky obsahu glukanů a nukleotidů je oblíbeným prostředkem na podporu imunity. Cordyceps je hojně používán také jako přírodní antibiotikum. Právě antibiotika z přírody jsou stále oblíbenější. Ostatně není se čemu divit, když i světová zdravotnická organizace (WHO) se snaží upozornit na potřebu uvážlivého užívání klasických antibiotik z lékárny. Cordyceps je dále používán jako alternativa hormonálních kortikoidů, jejichž nežádoucí vedlejší účinky jsou stále častěji diskutovány. V případě cordycepsu pozorovány nebyly. Cordyceps se v neposlední řadě stal oblíbeným doplňkem stravy mezi sportovci (včetnně sportovců vrcholových). Pomáhá jim rozšířit dýchací cesty, čímž zlepšuje okysličení organismu napomáhající k regeneraci po zvýšené fyzické aktivitě. Cordyceps Naturalis se pyšní obsahem 50% polysacharidů.

Pěstováno v panenské přírodě

Cordyceps Naturalis je pěstován v panensky čisté čínské přírodě daleko od civilizace. Díky tamějším přírodním podmínkám má Cordyceps Naturalis právě tam ideální podmínky pro svůj růst!

Osvědčený způsob zpracování

Cordyceps Naturalis je zpracován šetrnou metodou, díky níž se účinné látky nijak neznehodnotí. Výsledkem je velice dobře stravitelný produkt, který neobsahuje žádné přidané látky ani jakékoli chemikálie.

Prokazatelný původ

U Cordycepsu Naturalis se Vám nemůže stát, že byste nevěděli kde se pěstuje či jakým způsobem se zpracovává.

Správné načasování

Jelikož správné načasování sklizně je stejně důležité jako osetí, zpracování či péče o rostlinku, Cordyceps Naturalis se sklízí ve chvíli, kdy má nejvíce živin.

Kvalita, Certifikace, Tradice

Cordyceps Naturalis získal certifikaci osvědčených výrobních postupů – GMP.

Cordyceps Naturalis získal certifikát bezzávadnosti potravin.

Cordyceps Naturalis získal certifikát CQC.

Chci vyzkoušet Cordyceps Naturalis

Pěstování Cordycepsu Naturalis

Cordyceps neboli Housnice je houba původem z horských oblastí Číny a Tibetu. Pro pohodlné užívání je nezbytné zpracovat mycelium houby do podoby prášku. Běžným sušením a následným rozemletím houby nelze dosáhnout vysoké účinnosti. Cordyceps Naturalis je vysoce kvalitní extrakt z houby cordyceps sinensis s 50% obsahem polysacharidů, což je jedna z nejvyšších hodnot vůbec. Obsah polysacharidů je s ohledem na kvalitu a účinnost cordycepsu opravdu důležitou informací. Produkty s menším, než 30 % obsahem nelze považovat za kvalitní a jejich účinky jsou přinejmenším sporné.
Pěstitel Cordycepsu Naturalis
Zárukou prvotřídní kvality produktu Cordyceps Naturalis je způsob pěstování i následný postup zpracování. Pěstitel Cordyceps Naturalis dbá na výběr kvalitních kousků, které jsou zpracování do podoby účinného extraktu s 50% obsahem polysacharidů, címž se řadí mezi nejkvalitnějí cordycepsy na trhu!
 
  • Přesná fáze sklizně
  • Pouze kvalitní zpracování
  • 100% certifikovaný pěstitel
Čína

Balení Cordycepsu Naturalis

Cordyceps Naturalis je pěstován na asijském kontinentě a následně je balen u nás, v České republice. Tento hotový výrobek se následně prodává se schválením českých ministerstvech i státních úřadů. Společnost patří mezi špičkové balicí společnosti s mnohaletou zkušeností jak v oblasti balení potravin, tak i potravinových doplňků v BIO kvalitě. Mimo jiné vlastní i řadu certifikátů včetně balení BIO produktů. Obaly, ve kterých se cordyceps uchovává a prodává jsou určeny speciálně pro potraviny. Nemůže tedy dojít ke kontaminaci výrobku.
Koupit Cordyceps Naturalis
Cordyceps Naturalis obsahuje …
  • jedna z nejvyšších hodnot ORAC
  • označována jako  houba nesmrtelnosti
  • obsahuje 50% polysacharidů (patří mezi nejkvalitnější na trhu)
Nutriční hodnoty ve 100 g
Energie 418,7 kJ / 100 kcal
Tuky 1 g
z toho nasycené 0,22 g
Sacharidy 20 g
z toho cukry 0,73 g
Bílkoviny 12 g
Sůl 0,03 g