Salsa z Golden Berries

Suroviny: golden berries
Víkendové večery jsou na jaře a v létě přímo stvořené k venkovnímu grilování. Není nic lepšího, než čas strávený s přáteli u dobrého jídla a pití. Uzeninám a průmyslově zpracovanému masu se ale raději vyhněte. Podle Světové zdravotnické organizace (WHO) totiž prokazatelně způsobují rakovinu tlustého střeva. Místo uzenin vsaďte na ryby, kvalitní maso a zeleninu. Kupované zálivky plné barviv, zahušťovadel a konzervantů nahraďte domácími dresinky nebo salsou. Naším novým favoritem je SALSA Z GOLDEN BERRIES.
Salsa z Golden Berries

Suroviny pro přípravu

  • 2 žluté papriky
  • 1 červená paprika
  • 2 lžíce Golden Berries
  • 2 rajčata
  • 1 menší cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 1 lžíce octa balsamico
  • pepř a sůl

Návod na přípravu

  • 1Pro přípravu salsy namočte Golden berries na 20 minut do teplé vody. Cibuli a česnek nakrájejte na malé kostičky a nechte na olivovém oleji zesklovatět. Přidejte na jemno nakrájené papriky a asi dvě minuty lehce opékejte.
  • 2Poté přimíchejte na jemno pokrájená rajčata. Když je zelenina měkká, odstraňte z plotny. Namočené Golden Berries vmíchejte do směsi.
  • 3Na závěr dochuťte octem balsamico, pepřem a solí.