Jablečný crumble

Honí Vás mlsná, ale nechcete hřešit ničím nezdravým? Zkuste si doma upéct jablečný crumble z ovesných vloček slazený pouze kokosovým cukrem.
Jablečný crumble

Suroviny pro přípravu

Návod na přípravu

  • 1Troubu si předehřejte na 180 stupňů. Jablka nakrájejte na menší kousky, můžete je i oloupat, ale není to nutné. Vyskládejte je do pekáče vymazaného máslem. Posypte skořicí, přidat můžete i rozinky nebo oříšky.
  • 2V misce smíchejte mouku, ovesné vločky, kokosový cukr a kokosový olej, dokud nevznikne drobenka. Jablka drobenkou posypte a dejte do trouby péct zhruba na 30 minut.
  • 3Nejlepší je podávat trochu teplé se zmrzlinou či domácí šlehačkou.