

Bambusová lžička se používá k nabírání mladého ječmene nebo jiných produktů s vysokým chlorofylu. Kov totiž urychluje oxidaci a tím chlorofyl ničí. V tom důsledku degraduje celý produkt. Z toho důvodu používejte jen nekovové lžičky - bambusovou, keramickou, porcelánovou atp.
V Naturalis si zakládáme na 100% transparentnosti. Všechny certifikáty jakosti u nás máte k náhledu. Ukazujeme Vám přesné složení všech našich výrobků včetně charakteristiky jednotlivých složek, ze kterých se produkt skládá a podrobně popisujeme jejich účinky a vlastnosti. Nic Vám netajíme. Stejně tak to je i s cenami. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny 365 dní zpětně. Naše ceny jsou férové a vždy transparentní. Na tom si zakládáme.
S tímto produktem jsme zatím nezveřejnili žádný článek. Ale nebojte, už ho vymýšlíme a bude to pecka :-)