Mladý zelený ječmen a opar

Suroviny:
Cenné látky:
Účinek:
Vliv na orgán:
Suroviny:
Cenné látky:
Účinek:
Vliv na orgán:
Mladý ječmen je všestranný pomocník. Většina lidí ho pije jako pro dodání potřebného množství živin (vitaminů, minerálních látek atd.), ale né každý ví, že dosahuje skvělých výsledků i jako „mastička“. Lze ho použít při exémech, aftech či oparech.
Kategorie: Články Kosmetika
Suroviny:
Cenné látky:
Účinek:
Vliv na orgán:

Obklady z mladého ječmene

Je květen, měsíc lásky. Za pár dní Vás čeká důležitá schůzka a on se jako na potvoru objeví. Neptá se po vhodnosti okamžiku a bez ohlášení zaútočí. O kom je řeč? No přeci o oparu. Jeho zákeřnost spočívá v tom, že pokud jej jednou chytíte, už nikdy se ho nezbavíte. Číhá v záloze a čeká, aby se, když to nejméně potřebujete, projevil v celé své kráse, tedy spíše nepěknosti. Vyzkoušíte celou řadu nejrůznějších mastí a zjistíte, že nic z toho stejně pořádně nefunguje. Pořizovací cena přitom zanedbatelná není. Žádná z fází, kterými váš oparem zasažený ret prochází, není příjemná. Netvrdím, že sotva ret potřete mastí z mladého ječmene, opar zmizí. To se ostatně nestalo u žádného dosud testovaného přípravku a že jich nebylo málo. Vlastně celkem pochybuji, že podobný zázrak existuje. Největší motivací, proč při hojení oparu používat je jeho schopnost potlačit fázi mokvajícího puchýřku, která, obtěžuje nejvíce. Opar začne vysychat a nastává hojení. Příprava masti z mladého ječmene je více než snadná[1].

Jak na výrobu masti z mladého ječmene

Použijte troška šťávy z mladého ječmene v prášku + kapku vody

Návod na přípravu

Šťávu z mladého ječmene v prášku rozmíchejte s kapkou vody. Vzniklou hustou hmotu nanášejte na zasažená místa. Ihned po aplikaci můžete na pár vteřin pocítit jemné štípání. Nechte působit podle potřeby.

Zdroje:
  • [1] www.oprah.com/health/barley-grass-wheatgrass-and-green-foods-superfood-no-6/all
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.