Acerola

Příjemně nakyslý prášek ze sušených plodů “tropické třešně” je nejbohatším přírodním zdrojem vitaminu C na světě. 1 čajová lžička Vám stačí na doplnění dostatečně vysokého množství vitaminu C, který úspěšně posiluje imunitní systém.
Cenné látky:
Vliv na orgán:
Kvalita:
Vhodný i pro:

Schválené zdravotní účinky aceroly

Neobvyklá koncentrace přírodního vitaminu C1 je skvělou zprávou pro imunitní systém vašeho organismu. Přírodní forma vitaminu usnadňuje vstřebávání kyseliny askorbové, což účinek aceroly ve srovnání s umělými přípravky ještě zvyšuje. Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému, ke snížení míry únavy a vyčerpání. Též přispívá k tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí, zubů, dásní či kuže2.

Popis

Acerola neboli malpígie je stálezelený keř nebo stromek pocházející z tropických a subtropických oblastí latinské Ameriky. Pěstuje se pro kulaté až mírně zploštělé červené plody, které v teplých a slunných podmínkách dozrávají i třikrát ročně. Šťavnatá dužina obvykle obsahuje trojici semen. To nemusí konzumenty trápit, protože acerolu dostanou ve formě přírodního sušeného prášku, který obsahuje nejvíce vitaminu C ze všech známých superpotravin.

Pěstováno v panenské přírodě
Naše acerola roste a dozrává v krajině svého původu, brazilské Amazonii.
Prokazatelný původ aceroly
Známe svého pěstitele a víme, jak si při sklizni a zpracování počíná.
Osvědčený způsob zpracování
Sušení mrazem zachová drtivou většinou vitaminů a dalších cenných látek.
Správné načasování sklizně
Správný okamžik pro sklizeň zralých plodů určí dlouholetá zkušenost pěstitele.

Pěstování, sklizeň a zpracování

Čerstvě sesbírané plody aceroly se usuší a pomelou na jemný prášek. U naší Aceroly Naturalis se používá metoda lyofilizace, sušení mrazem, při kterém se zachová až 95 % účinných látek – dvakrát víc než by tomu bylo při běžném sušení.

Acerola - královna vitaminu C

Pěstitel Aceroly Naturalis

Pěstitel našeho produktu působí v pravlasti aceroly, západní Brazílii. Péči o stromy, načasování a průběhu sklizně i následnému sušení čerstvých plodů věnuje maximální pozornost. Dokládá ji řada certifikátů, výsledky každoročních testů kvality i zájem spotřebitelů z celého světa.
Mapa Brazílie

Certifikáty a ocenění

Balení

Prášek z vysušené aceroly balíme ve specializované firmě, která je certifikována pro balení biopotravin. Sáčky vkládané do plechovek s víčkem dokonale chránícím nutriční i chuťové vlastnosti aceroly a její hygienickou nezávadnost.

Nutriční hodnoty

Výživové údajena 100 gna 1 g (% RHP *)
Energetická hodnota1396 kJ / 333 kcal14 kJ / 3 kcal
Tuky0 g0,01 g
z toho nasycené mastné kyseliny0 g0 g
Sacharidy100 g1 g
z toho cukry14,6 g0,14 g
Bílkoviny0 g0 g
Sůl0 g0 g
Vitamin C30 600 mg306 mg (383 %)

Jedinečné vlastnosti Aceroly Naturalis

Čistý produkt
Pečlivě usušený prášek z čerstvě sklizených plodů.
Extrémně bohatý zdroj vitaminu C
30x větší obsah vitaminu C než v čerstvém pomeranči.
Podpora imunitního systému
Intenzivní prevence virových a dalších onemocnění.

Chcete se na něco zeptat? Neváhejte kontaktovat našeho odborníka na superpotraviny, Ing. Martina Sedláčka.

Napište nám
Zdroje
  • [1] https://eur-lex.europa.eu/legal-content/CS/TXT/PDF/?uri=CELEX:32006R1924&from=EN
  • [2] https://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2012:136:0001:0040:CS:PDF
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.